Hae reseptiä

Sieni-munakasrulla

Annosmäärä
Ohje
  • 6 kpl munaa
  • 6 dl maitoa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 dl tuoretta kirveliä tai persiljaa
Lisäksi
  • 1 dl juustoraastetta pinnalle
Täyte
  • 200 g portobello- tai muita viljeltyjä sieniä
  • 0.5 kpl purjo
  • 1 rkl margariinia
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 200 g tuorejuustoa
  • 1 ruukku(a) ruohosipulia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää joukkoon muut munakkaan aineet. Kaada taikina voideltuun uunipannuun. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20 – 25 minuuttia.
  • Kumoa pohja leivinpaperin päälle.
  • Täytettä varten hienonna sienet ja viipaloi purjo. Kuumenna pannulla margariinia, lisää purjo ja sipuli ja kuumenna käännellen.
  • Ripottele päälle vehnäjauhot ja jatka kuumentamista sekoitellen. Lisää tuorejuusto ja sekoita. Hienonna joukkoon ruohosipulia ja mausta suolalla ja pippurilla.
  • Levitä täyte munakaslevyn päälle ja kierrä munakas rullaksi kääretortun tavoin. Siirrä rulla leivinpaperin päälle pellille. Ripota pinnalle juustoraastetta ja kuorruta munakasrullaa 250-asteisessa uunissa 5 – 10 minuuttia.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Sienet, Uuni- ja grilliruoat, Välipalat, pienet syötävät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti