Sieni-munakasrulla
Annosmäärä
Ohje
- 6 kpl munaa
- 6 dl maitoa
- 1 dl vehnäjauhoja
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 dl tuoretta kirveliä tai persiljaa
- 1 dl juustoraastetta pinnalle
- 200 g portobello- tai muita viljeltyjä sieniä
- 0.5 kpl purjo
- 1 rkl margariinia
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 200 g tuorejuustoa
- 1 ruukku(a) ruohosipulia
- suolaa
- mustapippuria
- Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää joukkoon muut munakkaan aineet. Kaada taikina voideltuun uunipannuun. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20 – 25 minuuttia.
- Kumoa pohja leivinpaperin päälle.
- Täytettä varten hienonna sienet ja viipaloi purjo. Kuumenna pannulla margariinia, lisää purjo ja sipuli ja kuumenna käännellen.
- Ripottele päälle vehnäjauhot ja jatka kuumentamista sekoitellen. Lisää tuorejuusto ja sekoita. Hienonna joukkoon ruohosipulia ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä täyte munakaslevyn päälle ja kierrä munakas rullaksi kääretortun tavoin. Siirrä rulla leivinpaperin päälle pellille. Ripota pinnalle juustoraastetta ja kuorruta munakasrullaa 250-asteisessa uunissa 5 – 10 minuuttia.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Sienet, Uuni- ja grilliruoat, Välipalat, pienet syötävät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti