Hae reseptiä

Säilötyt kaneli-minttuomenat

Annosmäärä
Ohje
  • 2 kg kiinteitä omenoita
  • 1.5 l vettä
  • 1 kg sokeria
  • 1 sitruunan mehu
  • 4 kanelitankoa
  • 1 nippu(a) minttua
  • Kuori ja halkaise omenat, poista siemenkodat.
  • Kiehauta vesi, sokeri, sitruunanmehu, kaneli ja minttu. Lisää omenat ja anna niiden kiehua kypsiksi, mutta ei liian pehmeiksi.
  • Nosta omenat lämpimiin, puhtaisiin lasitölkkeihin, kaada liemi päälle ja sulje tölkit. Voi tarjota heti. Säilyy jääkaapissa noin puoli vuotta.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Jälkiruoat, makeiset, Säilöntäohjeet, Vegetaariset ohjeet