Hae reseptiä

Rucolapestolla kuorrutettu kala

Rucolapestolla kuorrutettu kala
Annosmäärä
Ohje
  • 4 lohi- tai kirjolohifileen palaa (à noin 150g)
  • 2 ruukku(a) rucolaa
  • 1 ruukku(a) basilikaa
  • 1 dl parmesaanijuustoraastetta
  • 0.5 dl auringonkukansiemeniä
  • 0.5 dl öljyä
  • 0.5 tl muskottipähkinää
  • mustapippuria
  • (suolaa)
  • Mittaa kaikki rucolapeston ainekset tehosekoittimen tai monitoimikoneen kulhoon ja aja tasaiseksi massaksi. Peston voit valmistaa myös sauvasekoittimella korkeassa, kapeassa kulhossa.
  • Mausta ripauksella mustapippuria, muskottipähkinää ja tarvittaessa myös suolalla. Levitä seos kalapalojen pintaan ja nosta uunipellille leivinpaperin päälle.
  • Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa kala perunasoseen tai vihreän salaatin kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kala ja äyriäiset, Salaatit, Uuni- ja grilliruoat, Yrtit, idut ja versot, pinaatti