Hae reseptiä

Ranskalainen munakas

Annosmäärä
Ohje
  • 5.1 kg kananmuna tai kananmunamassa
  • 6 kg maito, kevyt, 1,5 %
  • 0.04 kg suola
  • 0.005 kg valkopippuri, jauhe
  • 1.2 kg salaattifenkoli, viipale, tuore
  • 1.2 kg porkkana, suikale, tuore
  • 1 kg sipuli, viipale, tuore
  • 1 kg papu, vihreä, pala, tuore
  • 1 kg sinihomejuusto, muru, 17 %
  • 0.2 kg oliiviöljy
  • 0.003 kg rakuuna, kuivattu
  • 0.003 kg timjami, kuivattu
  • 0.1 kg 3 ruukkua, basilika tuore

Voitele GN-vuoat. Sekoita fenkolit, porkkanat, sipulit, pavut, juusto, öljy ja mausteet.
Kypsennä 190 asteessa n. 15 minuuttia.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja mausteet. Kaada munakasmassa kasvisten päälle. Kypsennä 125 asteessa noin tunti.

Vinkki: Tarjoa munakkaan kanssa vihersalaattia ja ruis-riisiä tai perunaa.

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Palkokasvit, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Välipalat ja pienet syötävät