Hae reseptiä

Raastettuja kasviksia ja kastiketta

Annosmäärä
Ohje
  • 4 porkkanaa
  • 1 naurista
  • 100 g lanttua
  • 100 g retikkaa
  • 1 kurkku
Kastike
  • 3 rkl etikkaa
  • 2 tl sokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 1.5 dl öljyä
  • tilliä, persiljaa tai oreganoa
Tarjoiluun
  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 rkl punajuurilientä
  • ruohosipulia
  • Raasta tai viipaloi kasvikset.
  • Sekoita peruskastikkeen ainekset. Kaada kastiketta kunkin raasteen päälle.
  •  Anna raasteiden tasaantua viileässä ainakin 2 tuntia tai yön yli.
  • Tarjoa ruohosipulilla tai punajuuriliemellä maustetun ranskankerman kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Kylmät lisäkeruoat, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vihanneshedelmät