Raastettuja kasviksia ja kastiketta
Annosmäärä
Ohje
- 4 porkkanaa
- 1 naurista
- 100 g lanttua
- 100 g retikkaa
- 1 kurkku
- 3 rkl etikkaa
- 2 tl sokeria
- 0.5 tl suolaa
- 1.5 dl öljyä
- tilliä, persiljaa tai oreganoa
- 2 dl ranskankermaa
- 2 rkl punajuurilientä
- ruohosipulia
- Raasta tai viipaloi kasvikset.
- Sekoita peruskastikkeen ainekset. Kaada kastiketta kunkin raasteen päälle.
- Anna raasteiden tasaantua viileässä ainakin 2 tuntia tai yön yli.
- Tarjoa ruohosipulilla tai punajuuriliemellä maustetun ranskankerman kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Juurekset, Kylmät lisäkeruoat, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vihanneshedelmät