Hae reseptiä

Punakaali-sipulihilloke

Annosmäärä
Ohje
  • 400 g punakaalia ohuina suikaleina
  • 3 punasipulia suikaleina
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 3 rkl ruokosokeria tai siirappia
  • 1 dl punaviinietikkaa
  • puolukoita
  • suolaa ja pippuria
  • Hauduta kaalit ja sipuli öljyssä pehmeiksi.
  • Lisää sokeri ja viinietikka, ja jatka hauduttamista miedolla lämmöllä kunnes neste on kokonaan imeytynyt.
  • Lisää lopuksi puolukat ja mausta suolalla ja pippurilla.
  • Voit tarjota hillokkeen heti tai vasta jäähtyneenä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kaalit, Kylmät lisäkeruoat, Säilöntäohjeet, Vegetaariset ohjeet