Hae reseptiä

Punajuurisalaatti uudella tavalla

Annosmäärä
Ohje
  • 5 punajuurta
  • vettä
  • 1 dl basilikaa hienonnettuna
  • ripaus suolaa
  • ripaus sokeria
Kastike
  • 0.5 dl öljyä
  • 2 rkl balsamietikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • Keitä punajuuret kuorineen, älä leikkaa juurta pois ennen keittämistä. Anna jäähtyä.
  • Kuori punajuuret ja leikkaa lohkoiksi. Mausta punajuurilohkot basilikalla, suolalla ja sokerilla. Sekoita kastikeainekset keskenään ja yhdistä punajuuriin.
  • Anna maustua huoneenlämmössä noin 10 minuuttia. Tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi kalaruoille.

Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Kylmät lisäkeruoat, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vegetaariset ohjeet, Yrtit, idut ja versot, pinaatti