Hae reseptiä

Perunasalaatti

Annosmäärä
Ohje
  • 0.5 kg kiinteitä perunoita
  • ripaus suolaa
  • 0.5 purjo
  • 2 herkkukurkkua
  • 2 isoa omenaa
Kastike
  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 rkl vahvaa sinappia
  • suolaa
  • ripaus currya
Lisäksi
  • koristeeksi tuoretta tilliä
  • Keitä perunat kuorineen juuri ja juuri kypsiksi. Kuori ja pilko ne pienehköiksi kuutioiksi. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo. Leikkaa herkkukurkut ja omenat pieniksi kuutioiksi.
  • Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita kastike salaatin joukkoon. Tarkista maku. Anna vetäytyä jääkaapissa muutaman tunnin ennen tarjoilua. Koristele tillillä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet