Hae reseptiä

Peruna-ruohosipulivohvelit

Peruna-ruohosipulivohvelit
Annosmäärä
Ohje
  • 3 munaa
  • 2 dl maitoa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 0.5 dl grahamjauhoja
  • 0.5 dl pullomargariinia
  • 2 dl perunasosetta
  • 0.5 tl suolaa
  • 4 rkl hienonnettua ruohosipulia
Täyte
  • 4 dl kermaviiliä
  • 2 sipulia hienonnettuna
  • 1 dl tuoretta, hienonnettua tilliä
  • 6 rkl tuoretta, hienonnettua ruohosipulia
  • Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon muut raaka-aineet. Anna taikinan turvota 15 minuuttia ja paista vohveliraudalla vohveleita. Koska taikinassa on rasvaa, tarvitset vain ensimmäisen vohvelin paistamiseen lisärasvaa.
  • Tarjoa vohvelit yrttitahnan ja mädin kanssa. Voit paistaa taikinasta myös lettuja.

Yrttitahna:

  • Sekoita raaka-aineet keskenään ja tarjoa kylmänä mädin ohella Peruna-ruohosipulivohveleiden lisäkkeenä.

Vinkki: Tahnasta saat kiinteämpää valuttamalla kermaviiliä 30 minuuttia ennen kuin lisäät muut aineet.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Välipalat, pienet syötävät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti