Hae reseptiä

Paprikakeitto

Annosmäärä
Ohje
  • 0.5 kg punaisia paprikoita
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl öljyä
  • 1 l kalalientä
  • suolaa
  • pippuria
Lisäksi
  • 1 dl ranskankermaa
  • 120 g katkarapuja
  • 4 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • Halkaise paprikat, poista siemenet ja leikkaa paprikat pieniksi paloiksi.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää paprika ja sipulit ja kuullota parin minuutin ajan.
  • Lisää kalaliemi ja keitä kannen alla miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
  • Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Voit vielä siivilöidäkin keiton, js haluat lopputuloksesta täysin tasaista.
  • Mausta keitto suolalla ja pippurilla. Tarkista maku ja jaa lautasille
  • Lisää keittoannosten pinnalle nokareet ranskankermaa, muutamia katkarapuja ja ruohosipulia.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Keitot, Vihanneshedelmät