Pannulla paistetut viipaleperunat
Annosmäärä
Ohje
- 800 g valkosipuliperunaviipaleita (pakaste) tai vastaava määrä raakoja perunaviipaleita
- 2 rkl margariinia tai voita
- suolaa, mustapippurirouhetta
- 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
- Kuumenna rasva paistinpannussa. Kaada jäiset perunaviipaleet pannuun ja paista hitaasti, silloin tällöin käännellen kypsäksi. Mausta.
- Valmistus raaoista perunoista: Kuori perunat ja viipaloi. Liota viipaleita jonkin aikaa kylmässä vedessä tärkkelyksen irrottamiseksi. Valuta vesi pois ja kuivaa perunaviipaleet talouspaperilla tai pyyheliinalla. Kuumenna rasva paistinpannussa. Lisää perunaviipaleet pannuun ja paista hitaasti, silloin tällöin käännellen kypsäksi. Mausta.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Pannulla paistetut ruoat, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Vegetaariset ohjeet