Hae reseptiä

Paahdetut kastanjat

Annosmäärä
Ohje
  • 0.5 kg kastanjoita
  • Huuhdo ja pyyhi kastanjat talouspaperilla. Tee terävällä veitsellä suippoon päähän ristiviilto.
  • Peitä tarjoiluastiaksi sopiva laakea vuoka karkealla suolalla ja paina kastanjat siihen niin, että suippo pää jää ylöspäin. Paahda kastanjoita 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes kuori irtoaa helposti ja malto tuntuu puristettaessa pehmeältä.
  • Voit myös kokeilla tikulla, ovatko kastanjat pehmeitä sisältä. Älä paahda liian kauan.
  • Tarjoa kastanjat kuumina. Kastanjat kuoritaan ja syödään sormin sitruunalla maustetun vaahdotetun voin kanssa.

Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Peruna, muut tärkkelyskasvit, Uuni- ja grilliruoat, Välipalat, pienet syötävät