Mehevä sadonkorjuupiirakka
- 5 kg perunaruistaikina, pakaste
- 1 kg porkkana, kuutio, tuore
- 1 kg paprika, punainen, kuutio, tuore
- 3 kg kesäkurpitsa, kuutio, tuore
- 2 kg sipuli, kuutio, tuore
- 0.4 kg rypsiöljy
- 0.05 kg valkosipuli, rouhe, tuore
- 0.01 kg mustapippuri, rouhe
- 0.1 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
- 0.02 kg suola
- 2 kg kananmuna
- 5 kg jogurtti, maustamaton, rasvaton
- 0.03 kg suola
- 2 kg emmentaljuusto, raaste, 15 %
Levitä peruna-ruistaikinat 1/1-30 GN-vuokiin, 2 kpl / vuoka.
Paista piirakkapohjia kiertoilmauunissa 175 asteessa 15 minuuttia.
Kuutioi porkkana, paprika, kesä- kurpitsa ja sipuli vihannesleikkurilla (pienin kuutioterä).
Freesaa kasvikset öljyssä.
Mausta kasvikset valkosipulirouheella, mustapippurilla, kasvisliemijauheella ja suolalla.
Riko kananmunien rakenne rikki. Seikoita jogurtti ja kanan- munamassa, mausta suolalla.
Jaa kasvisseos esipaistettujen piirakkapohjien päälle, 1 l / vuoka.
Kaada kasvisseoksen päälle jogurttimunaseosta, 1 l / vuoka.
Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta, 0,5 l / vuoka.
Paista piirakat kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 25 minuuttia.
Vuokajako 1/1-30 GN
2 kpl peruna-ruistaikinalevyjä
1,000 l kasvisseosta
1,000 l jogurttimunamassaa
0,500 l juustoraastetta
Luokka:
Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Leivonnaiset, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat, Välipalat ja pienet syötävät, Vihanneshedelmät