Hae reseptiä

Mehevä jauheliha-sadonkorjuupiiras

Annosmäärä
Ohje
  • 0.72 kg perunaruistaikina, pakaste
  • 0.2 kg porkkana, kuutio, tuore
  • 0.2 kg paprika, punainen, kuutio, tuore
  • 0.2 kg kesäkurpitsa, kuutio, tuore
  • 0.3 kg sipuli, kuutio, tuore
  • 0.004 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.6 kg jauheliha, nauta, 10 %
  • 0.02 kg rypsiöljy
  • 0.002 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.014 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.004 kg suola
  • 0.004 kg basilika, kuivattu
  • 0.07 kg tomaattipyree
  • 0.4 kg kananmuna
  • 1 kg jogurtti, luonnon, maustamaton, vl, 2,5 %
  • 0.4 kg emmentaljuusto, raaste, 15 %

Painele sulatetut perunaruis-
taikinalevyt papereineen 1/1-30 GN-vuokaan. Kiertoilmapaista piirakkapohjaa 175 asteessa 15 min.
Kuutioi porkkana, paprika, kesäkurpitsa ja sipulit vihannesleikkurilla (pienin kuutioterä).
Kuullota jauheliha. Lisää öljy ja kuutioidut kasvikset. Kypsennä noin 5 minuuttia. Mausta seos.
Levitä jauheliha-kasvisseos esipaistetun pohjan päälle.
Riko kananmunien rakenne. Sekoita jogurtti, kananmunamassa ja juustoraaste.
Kaada jogurttimunaseos kasvisseoksen päälle.
Kiertoilmapaista 175 asteessa noin 25 minuuttia.

Luokka:

Juurekset, Leivonnaiset, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat, Välipalat ja pienet syötävät, Vihanneshedelmät