Hae reseptiä

Marinoidut paprikat tapasleipäsillä

Marinoidut paprikat tapasleipäsillä
Annosmäärä
Ohje
  • 3 kpl punaista paprikaa
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl balsamietikkaa
Lisäksi
  • rapeaa maalaisleipää tai ciabattaa
  • kapriksia koristeeksi
  • Pane uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Puolita paprikat, poista sisukset, pane pellille leivinpaperille ja paahda puolikkaita noin 20 minuuttia. Sulje puolikkaat muovipussiin ja anna hikoilla 10 minuuttia. Poista paprikoista kuoret.
  • Viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet ja kuullota ne nopeasti öljytilkassa pannulla. Pane valkosipuliviipaleet ja paprikapalat balsamietikan ja öljyn kanssa kulhoon ja anna maustua viileässä noin 3 tuntia.
  • Leikkaa leivästä pieniä viipaleita, valuta päälle tilkka oliiviöljyä ja nostele päälle valkosipulinkynsiä ja paprikapaloja. Koristele kapriksilla ja tarjoa pikkusuolaisena.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Välipalat, pienet syötävät, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät