Hae reseptiä

Lämmin kurkkusalaatti

Annosmäärä
Ohje
  • 1 kurkku
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 rkl hunajaa
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 0.5 tl curryjauhetta
  • 1 dl hienonnettua tuoretta tilliä, sitruunamelissaa tai minttua
  • Leikkaa kurkku pitkittäin kuuteen osaan ja leikkaa reilun sentin paloiksi. Kuumenna öljytilkka paksupohjaisessa kattilassa ja kuullota kurkkukuutiot.
  • Lisää viinietikka, hunaja ja mausteet. Kuumenna ja tarkista maku.
  • Lämmin kurkkusalaatti sopii erinomaisesti kalan lisäkkeeksi.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lämpimät lisäkeruoat, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti