Hae reseptiä

Kiinankaali-possuvokki

Annosmäärä
Ohje
  • 300 g porsaanpaistisuikaleita
  • 1 rkl maissitärkkelystä (Maizena)
  • 2 tl rypsi- tai seesaminsiemenöljyä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl rypsi- tai seesaminsiemenöljyä
  • 4 porkkanaa
  • 400 g kiinankaalia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 0.5 dl vettä
  • 1 tl sokeria
  • 2 rkl maapähkinälevitettä tai murskattuja pähkinöitä
  • 1 rkl limetti- tai sitruunamehua
  • 2 rkl tomaattisosetta
  • mustapippuria
  • tuoretta korianteria
  • Kääntele lihasuikaleet maissijauhoissa kahdella haarukalla nostellen.
  • Sekoita öljyyn soijakastike ja pyöräytä jauhotetut lihasuikaleet seoksessa.
  • Paista lihasuikaleet kuumalla pannulla öljytilkassa.
  • Kuori ja suikaloi porkkanat. Leikkaa kiinakaali suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  • Lisää kasvikset pannulle ja kuumenna sekoitellen lihasuikaleiden kanssa.
  • Sekoita veteen sokeri, pähkinälevite, sherry tai vastaava ja tomaattisose. Lisää seos pannulle ja sekoita. Mausta mustapippurilla.
  • Hienonna ruokaan lopuksi tuoretta korianteria ja tarkista maku.
  • Tarjoa tumman riisin kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kaalit, Liha, sisäelimet, makkarat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vihanneshedelmät