Hae reseptiä

Kalkkuna-porkkanamurekepalat

Annosmäärä
Ohje
  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 2.5 kg vesi
  • 1.6 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 1.7 kg korppujauho
  • 1 kg kananmunamassa
  • 0.13 kg kanaliemijauhe, vähäsuolainen
  • 0.06 kg suola
  • 0.05 kg paprikajauhe
  • 0.04 kg curryjauhe
  • 0.006 kg mustapippuri, jauhe
  • 0.01 kg kurkuma
  • 2.5 kg porkkana, raaste, tuore
  • 5 kg kalkkuna, jauheliha, 7 %
  • 0.08 kg rypsiöljy

Freesaa sipulikuutiot öljyssä.
Mittaa yleiskoneen kulhoon vesi ja korppujauhot. Anna turvota.
Lisää vesi-korppujauhoseokseen munamassa, freesattu sipuli, kanaliemijauhe, mausteet, porkkanaraaste ja kalkkunajauheliha. Sekoita massa hyvin.
Jaa massa voideltuihin GN 1/1-30 vuokiin, 2 kg / vuoka. Painele murekemassa tasaisesti vuokiin öljytyillä käsillä.
Paista kuivapaistolla +170 asteessa 30 minuuttia.
Leikkaa pitsapyörällä mureke 12 osaan.
Tarjoa perunan, ruis-riisin tai kaura-riisin kanssa. Lisäkkeeksi sopii sitruunalla maustettu valkokastike tai kermaviili.

Luokka:

Broileri ja kalkkuna, Juurekset, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat