Kalkkuna-porkkanamurekepalat
Annosmäärä
Ohje
- 0.2 kg rypsiöljy
- 2.5 kg vesi
- 1.6 kg sipuli, kuutio, pakaste
- 1.7 kg korppujauho
- 1 kg kananmunamassa
- 0.13 kg kanaliemijauhe, vähäsuolainen
- 0.06 kg suola
- 0.05 kg paprikajauhe
- 0.04 kg curryjauhe
- 0.006 kg mustapippuri, jauhe
- 0.01 kg kurkuma
- 2.5 kg porkkana, raaste, tuore
- 5 kg kalkkuna, jauheliha, 7 %
- 0.08 kg rypsiöljy
Freesaa sipulikuutiot öljyssä.
Mittaa yleiskoneen kulhoon vesi ja korppujauhot. Anna turvota.
Lisää vesi-korppujauhoseokseen munamassa, freesattu sipuli, kanaliemijauhe, mausteet, porkkanaraaste ja kalkkunajauheliha. Sekoita massa hyvin.
Jaa massa voideltuihin GN 1/1-30 vuokiin, 2 kg / vuoka. Painele murekemassa tasaisesti vuokiin öljytyillä käsillä.
Paista kuivapaistolla +170 asteessa 30 minuuttia.
Leikkaa pitsapyörällä mureke 12 osaan.
Tarjoa perunan, ruis-riisin tai kaura-riisin kanssa. Lisäkkeeksi sopii sitruunalla maustettu valkokastike tai kermaviili.
Luokka:
Broileri ja kalkkuna, Juurekset, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat