Hae reseptiä

Juuresratatouille

Annosmäärä
Ohje
  • 2.5 kg lanttu, kuutio, tuore
  • 2.5 kg porkkana, kuutio, tuore
  • 1.5 kg palsternakka, kuutio, tuore
  • 1 kg tomaattimurska
  • 0.25 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.02 kg laakerinlehti
  • 0.02 kg maustepippuri, rouhe
  • 0.01 kg rosmariini, kuivattu
  • 0.25 kg siirappi
  • 2.3 kg vesi
  • 0.8 kg lehtiselleri, tuore
  • 0.2 kg persilja, tuore

Kuutioi lanttu, porkkana ja palsternakka kuutioiksi vihannesleikkurilla (suurin terä).

Laita pataan lanttu, porkkana ja palsternakka sekä tomaattimurska, kasvisliemijauhe, laakerinlehti, maustepippuri, rosmariini, siirappi ja vesi.
Keitä juureksia n. 15 minuuttia.

Paloittele ja lisää lehtiselleri. Jatka keittämistä 10 minuuttia.
Tarjolle vietäessä ripottele ratatouillen pinnalle persiljasilppua.

Käyttövinkki: Tarjoa keitetyn perunan tai riisin kanssa.

Luokka:

Höystöt ja curryt, Juurekset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet