Hae reseptiä

Itämainen liha-kasvisvokki

Annosmäärä
Ohje
  • 400 g porsaan tai naudan suikalelihaa
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl chiliä
  • 3 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 pieni purjo
  • 2 porkkanaa
  • 1 paprika
  • 4 lehtisellerin vartta
  • 3 dl mungpavun ituja
  • Kuumenna öljy pannulla ja ruskista lihasuikaleet. Lisää mausteet ja hauduta hetki.
  • Viipaloi kasvikset tikkumaisiksi suikaleiksi ja lisää pannulle.
  • Hauduta, kunnes kasvikset ovat rapeankypsiä.
  • Lisää idut ja kuumenna.Tarjoa riisin tai nuudelien kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Liha, sisäelimet, makkarat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sipulit, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti