Itämainen liha-kasvisvokki
Annosmäärä
Ohje
- 400 g porsaan tai naudan suikalelihaa
- 2 rkl öljyä
- 1 tl chiliä
- 3 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 rkl viinietikkaa
- 1 rkl fariinisokeria
- 1 pieni purjo
- 2 porkkanaa
- 1 paprika
- 4 lehtisellerin vartta
- 3 dl mungpavun ituja
- Kuumenna öljy pannulla ja ruskista lihasuikaleet. Lisää mausteet ja hauduta hetki.
- Viipaloi kasvikset tikkumaisiksi suikaleiksi ja lisää pannulle.
- Hauduta, kunnes kasvikset ovat rapeankypsiä.
- Lisää idut ja kuumenna.Tarjoa riisin tai nuudelien kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Juurekset, Liha, sisäelimet, makkarat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sipulit, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti