Hunajameloni ja punaherukoita
Annosmäärä
Ohje
- 0.5 kpl hunajamelonia
- 0.5 l punaherukoita
- juoksevaa hunajaa
- Leikkaa meloni pituussuunnassa puoliksi ja poista siemenet ruokalusikalla. Leikkaa puolikkaat edelleen kapeammiksi viipaleiksi. Irrota hedelmäliha kuoresta ja leikkaa paloiksi.
- Siirrä melonipalat tarjoiluastiaan. Ripottele päälle punaherukat.
- Valuta hunaja ohuelti marjojen päälle. Anna viiletä jääkaapissa ennen tarjoamista.
Vinkki:
Jättämällä melonin kuoret hedelmäpalojen alle, saat näyttävät jälkiruoka-annokset.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry.
Luokka:
Hedelmät, Jälkiruoat, makeiset, Marjat, Välipalat, pienet syötävät, Vegetaariset ohjeet