Hae reseptiä

Hunajameloni ja punaherukoita

Hunajameloni ja punaherukoita
Annosmäärä
Ohje
  • 0.5 kpl hunajamelonia
  • 0.5 l punaherukoita
  • juoksevaa hunajaa
  • Leikkaa meloni pituussuunnassa puoliksi ja poista siemenet ruokalusikalla. Leikkaa puolikkaat edelleen kapeammiksi viipaleiksi. Irrota hedelmäliha kuoresta ja leikkaa paloiksi.
  • Siirrä melonipalat tarjoiluastiaan. Ripottele päälle punaherukat.
  • Valuta hunaja ohuelti marjojen päälle. Anna viiletä jääkaapissa ennen tarjoamista.

Vinkki:
Jättämällä melonin kuoret hedelmäpalojen alle, saat näyttävät jälkiruoka-annokset.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry.

Luokka:

Hedelmät, Jälkiruoat, makeiset, Marjat, Välipalat, pienet syötävät, Vegetaariset ohjeet