Hunajainen juurespyttipannu
Annosmäärä
Ohje
- 1 pieni lanttu
- 3 porkkanaa
- 1 juuripersilja
- vettä
- suolaa
- 1 pieni purjo
- 2 rkl pullomargariinia tai rypsiöljyä
- 2 rkl hunajaa
- 4 rkl hienonnettua persiljaa
- Kuori ja kuutioi juurekset noin puolentoista sentin kuutioiksi.
- Kypsennä juureskuutiot suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Kaada vesi pois ja valuta juurekset.
- Pilko purjo.
- Kuumenna rasva pannulla ja kuullota siinä purjo ja juurekset.
- Sekoita joukkoon hunaja ja anna kiehahtaa.
- Koristele persiljalla.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Juurekset, Lämpimät lisäkeruoat, Pannulla paistetut ruoat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vegetaariset ohjeet