Hae reseptiä

Hunajainen juurespyttipannu

Annosmäärä
Ohje
  • 1 pieni lanttu
  • 3 porkkanaa
  • 1 juuripersilja
  • vettä
  • suolaa
  • 1 pieni purjo
  • 2 rkl pullomargariinia tai rypsiöljyä
  • 2 rkl hunajaa
  • 4 rkl hienonnettua persiljaa
  • Kuori ja kuutioi juurekset noin puolentoista sentin kuutioiksi.
  • Kypsennä juureskuutiot suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Kaada vesi pois ja valuta juurekset.
  • Pilko purjo.
  • Kuumenna rasva pannulla ja kuullota siinä purjo ja juurekset.
  • Sekoita joukkoon hunaja ja anna kiehahtaa.
  • Koristele persiljalla.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Lämpimät lisäkeruoat, Pannulla paistetut ruoat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vegetaariset ohjeet