Grillatut kasvisnyytit
            Portioner
                
                
            
                            Ohje
                        - 8 varhaisperunaa
 - 1 nippu(a) varhaissipulia varsineen
 - 4 porkkanaa
 - 2 naurista
 - 4 rkl voita tai öljyä
 - 4 rkl valkoviiniä
 - suolaa
 
- alumiinifoliota
 - leivinpaperia
 
- Esikypsennä perunat sekä reilut porkkana- ja naurispalat keittämällä ne suolalla maustetussa vedessä kovan kypsiksi.
 - Leikkaa foliosta ja leivinpaperista neljä palaa nyyttejä varten.
 - Kostuta leivinpaperit ja aseta foliopalojen päälle.
 - Jaa perunat kokonaisina tai isoimmat halkaistuina leivinpaperi-folioarkkien päälle. Lisää varsineen pilkottu varhaissipuli ja lopuksi juurespalat.
 - Lusikoi jokaiseen nyyttiin hieman voita tai laadukasta öljyä ja lirauta tilkka valkoviiniä.
 - Sulje nyytit tiiviisti ja nosta grilliritilälle noin 12 minuutiksi.
 
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry.
Luokka:
Juurekset, Lämpimät lisäkeruoat, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat, Vegetaariset ohjeet




