Fenkoli-maissikeitto
Annosmäärä
                
                
            
                            Ohje
                        - 1 fenkoli
 - 2 porkkanaa
 - 1 pieni kesäkurpitsa
 - 1 sipuli
 - öljyä
 - 8 dl vettä
 - 200 g tuoreita tai pakastemaissinjyviä
 - 2 valkosipulinkynttä
 - 1 kasvisliemikuutio tai kasvisfondia
 - 0.5 tl mustapippuria rouhittuna
 - suolaa
 - kirveliä tai persiljaa
 
- Leikkaa fenkoli neljään osaan ja edelleen ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi porkkanat ja kesäkurpitsa. Kuori ja silppua sipuli.
 - Kuullota fenkolia, porkkanoita ja sipulia kattilassa tilkassa öljyä muutaman minuutin ajan. Lisää vesi ja anna kiehua noin 5 minuuttia.
 - Lisää maissi, kesäkurpitsa, hienonnetut valkosipulinkynnet, kasvisliemikuutio ja mausteet. Anna kiehua noin 10 minuuttia.
 - Tarkista maku ja lisää valmiin keiton pinnalle kirveli- tai persiljasilppua.
 
	Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
	 
Luokka:




