Hae reseptiä

Yrttimaustetut salaattisikurit

Yrttimaustetut salaattisikurit
Annosmäärä
Ohje
  • 4 salaattisikuria, vaaleaa
  • 4 kevätsipulia
  • 3 rkl margariinia
  • 1 dl tuoreyrttejä silputtuna (esim. timjamia, rosmariinia, persiljaa)
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • (yrtti)suolaa
  • valko- tai mustapippuria
  • Poista salaattisikureista vioittuneet päällimmäiset lehdet ja huuhtele ne.
  • Leikkaa sikurit pituussuunnassa neljään osaan. Viipaloi kevätsipulit.
  • Kuumenna margariini kattilassa tai paistinpannussa. Lisää salaattisikurit ja yrtit. Kypsennä kannen alla viitisen minuuttia. Sekoita välillä.
  • Mausta salaattisikurit lopuksi sitruunanmehulla,( yrtti)suolalla ja pippurilla.
  • Tarjoa lihan tai kalan lämpimänä lisäkkeenä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lämpimät lisäkeruoat, Salaatit, Vegetaariset ohjeet, Yrtit, idut ja versot, pinaatti