Hae reseptiä

Wokatut kasvikset

Wokatut kasvikset
Annosmäärä
Ohje
  • 2 isoa porkkanaa
  • 1 parsa- tai kukkakaali
  • 1 purjo
  • 200 g sokeriherneitä
  • 2 rkl öljyä
Kastike
  • 0.5 rkl raastettua inkivääriä
  • 0.5 dl soijakastiketta
  • 0.5 dl vettä
  • 2 rkl hunajaa
  • 0.5 rkl pieneksi hakattua chiliä
  • 3 puristettua valkosipulinkynttä
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • Sekoita kastikkeen ainekset.
  • Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Puhdista ja viipaloi purjo.
  • Kuumenna pinnoitettu pannu. Lisää öljy ja vihannekset. Sekoita vihanneksia paiston aikana. Lisää kastike ja anna kiehua muutama minuutti. Tarjoile nuudeleiden tai riisin kanssa tai lisäkkeenä lihalle tai kalalle.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Kaalit, Lämpimät lisäkeruoat, Palkokasvit, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vegetaariset ohjeet