Wokatut kasvikset
Annosmäärä
Ohje
- 2 isoa porkkanaa
- 1 parsa- tai kukkakaali
- 1 purjo
- 200 g sokeriherneitä
- 2 rkl öljyä
- 0.5 rkl raastettua inkivääriä
- 0.5 dl soijakastiketta
- 0.5 dl vettä
- 2 rkl hunajaa
- 0.5 rkl pieneksi hakattua chiliä
- 3 puristettua valkosipulinkynttä
- 1 rkl seesamiöljyä
- Sekoita kastikkeen ainekset.
- Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Puhdista ja viipaloi purjo.
- Kuumenna pinnoitettu pannu. Lisää öljy ja vihannekset. Sekoita vihanneksia paiston aikana. Lisää kastike ja anna kiehua muutama minuutti. Tarjoile nuudeleiden tai riisin kanssa tai lisäkkeenä lihalle tai kalalle.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Juurekset, Kaalit, Lämpimät lisäkeruoat, Palkokasvit, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vegetaariset ohjeet