Hae reseptiä

Vokatut meriravunpyrstöt

Annosmäärä
Ohje
  • 20 kpl meriravunpyrstöä
  • 1 kpl purjo
  • 1 kpl chili
  • 1 kpl paprika
  • 1 kpl sitruunaruohon varsi
  • öljyä
  • 2 kpl limetin mehu
  • suolaa
  • Kuori meriravunpyrstöt. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Suikaloi chili ja paprika. Hienonna sitruunaruohon varsi.
  • Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla. Lisää kasvikset ja kypsennä muutama minuutti.
  • Lisää meriravunpyrstöt ja kääntele hetki kuumalla pannulla.
  • Kaada joukkoon limetin mehu ja anna kevyesti kiehahtaa noin minuutin ajan.
  • Mausta suolalla ja tarjoa riisin tai pastan sekä vihersalaatin kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kala ja äyriäiset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Välipalat, pienet syötävät, Vihanneshedelmät