Vokatut meriravunpyrstöt
Annosmäärä
Ohje
- 20 kpl meriravunpyrstöä
- 1 kpl purjo
- 1 kpl chili
- 1 kpl paprika
- 1 kpl sitruunaruohon varsi
- öljyä
- 2 kpl limetin mehu
- suolaa
- Kuori meriravunpyrstöt. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Suikaloi chili ja paprika. Hienonna sitruunaruohon varsi.
- Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla. Lisää kasvikset ja kypsennä muutama minuutti.
- Lisää meriravunpyrstöt ja kääntele hetki kuumalla pannulla.
- Kaada joukkoon limetin mehu ja anna kevyesti kiehahtaa noin minuutin ajan.
- Mausta suolalla ja tarjoa riisin tai pastan sekä vihersalaatin kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Kala ja äyriäiset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Välipalat, pienet syötävät, Vihanneshedelmät