Hae reseptiä

Vadelmavaahto

Annosmäärä
Ohje
  • 5 dl vadelmia
  • 4 rkl sokeria
  • 2 dl vispautuvaa kermaa
  • 4 kpl valkuaista
Lisäksi
  • koristeeksi kokonaisia vadelmia
  • Soseuta vadelmat ja mausta sokerilla.
  • Vatkaa kerma sakeaksi vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
  • Sekoita marjasose valkuaisvaahtoon kevyesti nostellen.
  • Lisää seokseen kermavaahto niin ikään kevyesti nostellen.
  • Annostele vaahto jälkiruokamaljoihin ja pidä kylmässä tarjoiluhetkeen saakka.
  • Koristele vadelmilla juuri ennen tarjoilua.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Marjat, Välipalat, pienet syötävät