Hae reseptiä

Tuorejuustovanukas ja vadelmia

Annosmäärä
Ohje
  • 2 liivatelehteä
  • 0.5 dl vadelmamehua tai vadelmalikööriä
  • 200 g vaniljalla maustettua tuorejuustoa
  • 1 dl tomusokeria
  • 2 dl vispikermaa
  • 200 g vadelmia
  • Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä. Liuota ne pieneen tilkkaan kiehuvan kuumaa mehua tai likööriä. Jäähdytä, mutta älä anna hyytyä.
  • Vatkaa tomusokeri ja tuorejuusto sileäksi ja kuohkeaksi.
  • Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää kermavaahto ja liivateseos tuorejuustoseokseen.
  • Annostele jälkiruokamaljoihin. Levitä kerros vadelmia vanukkaan päälle. Anna kylmetä jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoamista.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Marjat