Tuorejuustovanukas ja vadelmia
Annosmäärä
Ohje
- 2 liivatelehteä
- 0.5 dl vadelmamehua tai vadelmalikööriä
- 200 g vaniljalla maustettua tuorejuustoa
- 1 dl tomusokeria
- 2 dl vispikermaa
- 200 g vadelmia
- Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä. Liuota ne pieneen tilkkaan kiehuvan kuumaa mehua tai likööriä. Jäähdytä, mutta älä anna hyytyä.
- Vatkaa tomusokeri ja tuorejuusto sileäksi ja kuohkeaksi.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää kermavaahto ja liivateseos tuorejuustoseokseen.
- Annostele jälkiruokamaljoihin. Levitä kerros vadelmia vanukkaan päälle. Anna kylmetä jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoamista.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka: