Tuliset mangokatkaravut
Annosmäärä
Ohje
- 1 kpl mango
- 1 kpl valkosipulinkynsi
- 1 rkl tandoori- maustetahnaa
- 1 kpl mieto tai keskivahva chili
- 2 rkl öljyä
- 3 kpl tomaattia kuutioituna
- 4 dl kookosmaitoa
- sokeria, suolaa
- 500 g kuorittuja katkarapuja
- Kuori mango, poista kivi ja kuutioi hedelmäliha.
- Kuumenna pannulla maustetahna, hienonnettu valkosipuli ja hienonnettu chili öljyssä.
- Paista mangokuutioita mausteseoksessa hetken aikaa.
- Lisää tomaattikuutiot, kookosmaito, sokeri ja suola, kuumenna ja hauduta muutama minuutti.
- Kuumenna joukkoon katkaravut.
- Tarjoa basmatiriisin tai villiriisin kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Hedelmät, Kala ja äyriäiset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Välipalat, pienet syötävät