Hae reseptiä

Tuliset mangokatkaravut

Annosmäärä
Ohje
  • 1 kpl mango
  • 1 kpl valkosipulinkynsi
  • 1 rkl tandoori- maustetahnaa
  • 1 kpl mieto tai keskivahva chili
  • 2 rkl öljyä
  • 3 kpl tomaattia kuutioituna
  • 4 dl kookosmaitoa
  • sokeria, suolaa
  • 500 g kuorittuja katkarapuja
  • Kuori mango, poista kivi ja kuutioi hedelmäliha.
  • Kuumenna pannulla maustetahna, hienonnettu valkosipuli ja hienonnettu chili öljyssä.
  • Paista mangokuutioita mausteseoksessa hetken aikaa.
  • Lisää tomaattikuutiot, kookosmaito, sokeri ja suola, kuumenna ja hauduta muutama minuutti.
  • Kuumenna joukkoon katkaravut.
  • Tarjoa basmatiriisin tai villiriisin kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Kala ja äyriäiset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Välipalat, pienet syötävät