Tonnikala-kasvisrisotto
Annosmäärä
Ohje
- 1 pieni sipuli
- 2 tl öljyä
- 1 dl kaura-riisiä (tai riisiä)
- 2.5 dl vettä
- rouhittua valkopippuria
- 100 g vokki- tai muita pakastevihanneksia
- 1 tlk tonnikalaa (tai palvikinkkua tai paistijauhelihaa tai broileria)
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuli ja riisi koko ajan sekoitellen muutaman minuutin ajan.
- Lisää vesi ja pippuri. Keitä kannen alla 20 minuuttia.
- Sulata pakastevihannekset mikrossa ja lisää riisin joukkoon yhdessä valutetun tonnikalan kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Juurekset, Kala ja äyriäiset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vihanneshedelmät