Hae reseptiä

Tonnikala-kasvisrisotto

Annosmäärä
Ohje
  • 1 pieni sipuli
  • 2 tl öljyä
  • 1 dl kaura-riisiä (tai riisiä)
  • 2.5 dl vettä
  • rouhittua valkopippuria
  • 100 g vokki- tai muita pakastevihanneksia
  • 1 tlk tonnikalaa (tai palvikinkkua tai paistijauhelihaa tai broileria)
  • Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuli ja riisi koko ajan sekoitellen muutaman minuutin ajan.
  • Lisää vesi ja pippuri. Keitä kannen alla 20 minuuttia.
  • Sulata pakastevihannekset mikrossa ja lisää riisin joukkoon yhdessä valutetun tonnikalan kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Kala ja äyriäiset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vihanneshedelmät