Tomaattikastiketta ja kalafileetä
Annosmäärä
Ohje
- 600 g siika- tai kuhafileetä
- 1 sipuli
- 2 rkl oliiviöljyä
- 3 tomaattia
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä rouhittuna
- 2 dl valkoviiniä
- tilliä
- Täytettä varten hienonna sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää kuoritut ja paloitellut tomaatit, suola, pippuri, valkoviini ja tilli. Peitä pannu kannella ja hauduta miedolla lämmöllä 8 minuutin ajan.
- Nosta kalafileet leivinpaperille ja lisää täyte. Taittele tai rutista paperista tiivis nyytti.
- Kypsennä uunissa 200 asteen lämmössä 20 – 25 minuutin ajan. Tarjoa ruoka suoraan nyytistä.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka: