Hae reseptiä

Tomaattikastiketta ja kalafileetä

Tomaattikastiketta ja kalafileetä
Annosmäärä
Ohje
  • 600 g siika- tai kuhafileetä
Täyte
  • 1 sipuli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 tomaattia
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä rouhittuna
  • 2 dl valkoviiniä
  • tilliä
  • Täytettä varten hienonna sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää kuoritut ja paloitellut tomaatit, suola, pippuri, valkoviini ja tilli. Peitä pannu kannella ja hauduta miedolla lämmöllä 8 minuutin ajan.
  • Nosta kalafileet leivinpaperille ja lisää täyte. Taittele tai rutista paperista tiivis nyytti.
  • Kypsennä uunissa 200 asteen lämmössä 20 – 25 minuutin ajan. Tarjoa ruoka suoraan nyytistä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kala ja äyriäiset, Uuni- ja grilliruoat