Hae reseptiä

Täytetty perunapannari

Annosmäärä
Ohje
  • 0.4 kg vehnäjauho
  • 0.2 kg perunasoserae
  • 1.2 kg kananmuna
  • 2 kg maito, kevyt
  • 0.008 kg suola
  • 0.8 kg pinaatti, pakaste
  • 0.8 kg salaattijuusto, kuutio, suolavedessä, 10 %
  • 0.4 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 0.002 kg pippurisekoitus
  • 0.003 kg muskottipähkinä, jauhe

Sulata margariini. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada voideltuun 1/1 GN-vuokaan.
Paista 170 asteessa 15 minuuttia.
Jaa kypsä pohja kahtia / 15 annosta.

Varaa pinaattia kaksinkertainen käyttöpainon määrä (= 1,6 kg), sulata ja valuta. Kuullota pinaatti sipulin kanssa pannulla. Lisää salaattijuusto ja mausteet. Levitä täyte pannukakun puolikkaalle ja nosta toinen puolikas päälle.
Kuumenna 170 asteessa 10 minuuttia.

Vinkki: Tarjoa esimerkiksi keiton tai kalaruoan lisäkkeenä.

Luokka:

Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Leivonnaiset, Lisäkeruoat, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat, Vihanneshedelmät