Hae reseptiä

Tabbouleh-salaatti

Annosmäärä
Ohje
  • 4 dl kypsää bulguria tai couscousia
  • 5 tomaattia kuutioituna
  • 1 punasipuli hienonnettuna
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 2 rkl hienonnettua minttua
  • 2 rkl hienonnettua korianteria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 0.5 dl rypsiöljyä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria
  • Keitä tai liota bulguri tai couscous kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Bulguri turpoaa keitettäessä noin kaksinkertaiseksi.
  • Sekoita tomaattisilppuun sipuli ja yrtit ja kääntele bulgur tomaattiseokseen.
  • Sekoita keskenään sitruunamehu, öljy, suola ja pippuri.
  • Kaada seos bulguriseokseen, sekoita nostellen ja anna tabboulehin maustua jääkaapissa reilu puoli tuntia.
  • Tarjoa leivän ja rapeiden salaatinlehtien kanssa alkuruuaksi.
  • Voit tarjota salaatin lisäkkeenä esimerkiksi paistetulle broilerille tai porsaanfileelle.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti