Hae reseptiä

Sahramipäärynät ja halvakerma

Annosmäärä
Ohje
  • 4 päärynää
  • 7 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • 0.25 g sahramia
  • 2 dl vispautuvaa kermaa
  • 0.5 dl halvaa murusina
  • Kiehauta vesi ja sokeri ja lisää joukkoon sahrami. Kuori päärynät, mutta älä poista karaa.
  • Pane päärynät sahramiliemeen ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia, kunnes päärynät ovat hiukan pehmenneet. Jäähdytä päärynät liemessään.
  • Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon halva. Mausta tarvittaessa sokerilla. Tarjoa kylmät päärynät liemessään halvakerman kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet