Hae reseptiä

Rosolli

Rosolli
Annosmäärä
Ohje
  • 5 keitettyä punajuurta tai etikkapunajuurta
  • 2 keitettyä porkkanaa
  • 2 keitettyä perunaa
  • 1 maustekurkku
  • 1 sipuli
  • 1 omena
  • persiljaa
Kastike
  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 tl valkoviinietikkaa tai sitruunamehua
  • suolaa
  • valkopippuria
  • väriksi tilkka etikkapunajuurien lientä
  • Kuutioi kasvikset ja asettele ainekset ryhmiin tarjoiluastiaan tai sekoita keskenään. Ripottele joukkoon hienonnettua, tuoretta persiljaa.
  • Mausta kermaviili ja värjää etikkapunajuuren liemellä vaaleanpunaiseksi. Tarjoa kastike erillisestä pikkukulhosta.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet