Hae reseptiä

Retiisilevite

Annosmäärä
Ohje
  • 1 nippu(a) retiisejä
  • 200 g kevytsulatejuustoa tai -tuorejuustoa
  • 3 dl raejuustoa
  • 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa
  • 0.5 tl viherpippuria
  • 1 valkosipulinkynttä
  • (ripaus suolaa)
  • Huuhdo, perkaa ja hienonna retiisit.
  • Sekoita sulatejuuston joukkoon retiisisilppu, valutettu raejuusto, yrtit, murskatut viherpippurit sekä hienonnetut valkosipulinkynnet. Mausta halutessasi ripauksella suolaa. Sekoita tasaiseksi.
  • Käytä retiisilevitettä leivän päällä tai uusien perunoiden kylmänä kastikkeena.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry.

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salsat, tahnat ja vastaavat