Retiisilevite
Annosmäärä
Ohje
- 1 nippu(a) retiisejä
- 200 g kevytsulatejuustoa tai -tuorejuustoa
- 3 dl raejuustoa
- 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
- 0.5 tl viherpippuria
- 1 valkosipulinkynttä
- (ripaus suolaa)
- Huuhdo, perkaa ja hienonna retiisit.
- Sekoita sulatejuuston joukkoon retiisisilppu, valutettu raejuusto, yrtit, murskatut viherpippurit sekä hienonnetut valkosipulinkynnet. Mausta halutessasi ripauksella suolaa. Sekoita tasaiseksi.
- Käytä retiisilevitettä leivän päällä tai uusien perunoiden kylmänä kastikkeena.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry.
Luokka:
Juurekset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salsat, tahnat ja vastaavat