Rapea raparperipaistos
Annosmäärä
Ohje
- 500 g raparperia
- 0.5 dl sokeria
- 2 tl kanelia
- 1 dl pullomargariinia
- 1 dl fariinisokeria
- 2 dl kaurahiutaleita
- 0.5 dl (hassel)pähkinärouhetta
- Viipaloi raparperi paksuhkoiksi viipaleiksi
- Lado raparperipalat laakeaan, voideltuun vuokaan ja ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.
- Sekoita juoksevaan margariiniin muut muruseoksen aineet. Sekoita tasaiseksi.
- Levitä muruseos raparperien päälle ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarkista, että raparperit ovat kypsiä.
- Tarjoa paistos vaniljajäätelön kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Jälkiruoat, makeiset, Raparperi, parsa, yms, Vegetaariset ohjeet