Hae reseptiä

Rapea raparperipaistos

Annosmäärä
Ohje
  • 500 g raparperia
  • 0.5 dl sokeria
  • 2 tl kanelia
  • 1 dl pullomargariinia
  • 1 dl fariinisokeria
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 0.5 dl (hassel)pähkinärouhetta
  • Viipaloi raparperi paksuhkoiksi viipaleiksi
  • Lado raparperipalat laakeaan, voideltuun vuokaan ja ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.
  • Sekoita juoksevaan margariiniin muut muruseoksen aineet. Sekoita tasaiseksi.
  • Levitä muruseos raparperien päälle ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarkista, että raparperit ovat kypsiä.
  • Tarjoa paistos vaniljajäätelön kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Jälkiruoat, makeiset, Raparperi, parsa, yms, Vegetaariset ohjeet