Hae reseptiä

Raikas marjapiirakka

Annosmäärä
Ohje
  • 1 pkt pakastettua piirakkataikinaa
Täyte
  • 8 dl puna- tai mustaherukoita
  • 0.5 dl sokeria
  • 1 rkl perunajauhoa
  • 1 tlk maitorahkaa
  • 1 muna
  • 0.5 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 0.5 dl maitoa
  • Anna piirakkataikinan sulaa jääkaapissa. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille ja pistele haarukalla. Esipaista pohjaa 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
  • Sekoita herukoihin sokeria ja perunajauhoa ja levitä marjat esipaistetulle taikinapohjalle.
  • Vatkaa maitorahkaan muna ja sekoita joukkoon sokeria, vaniljasokeria ja maitoa. Kaada seos marjojen päälle.
  • Paista piirakkaa edelleen noin 20 minuuttia.
  • Tarjoa kahvipöydässä lämpimänä tai kylmänä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Makeat leivonnaiset, Marjat