Hae reseptiä

Punasipulimarmeladi

Annosmäärä
Ohje
  • 1 l punasipulia viipaleina
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 20 (ruoko)sokeripalaa
  • 4 rkl punaviinietikkaa
  • suolaa
  • 2 dl punaviiniä
  • 1 tl tuoretta timjamia hienonnettuna
  • Kuullota punasipuliviipaleet öljyssä. Lisää sokeripalat ja anna niiden hiljalleen sulaa sipulin joukkoon.
  • Lisää punaviinietikka, suola sekä punaviini. Hauduta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes seos on kiinteää. Mausta marmeladi lopuksi tuoreella hienonnetulla timjamilla.
  • Tarjoa sipulimarmeladia liharuoan lisäkkeenä. Punasipulimarmeladi sopii esim. joulukinkun lisäkkeeksi.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kylmät lisäkeruoat, Säilöntäohjeet, Sipulit, Vegetaariset ohjeet