Hae reseptiä

Porkkanalaatikko

Annosmäärä
Ohje
  • 1.5 dl puuroriisiä
  • 3 dl vettä
  • 6 dl maitoa
  • 500 g keitettyä porkkanaa
  • 2 munaa
  • 3 rkl siirappia
  • 1 tl suolaa
  • 0.25 tl valkopippuria
  • ripaus muskottia
  • korppujauhetta
  • (margariininokareita)
  • Lisää riisit kiehuvaan veteen. Keitä kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Lisää maito ja hauduta puuroa kannen alla noin 30 minuuttia välillä hämmentäen.
  • Lisää puuroon keitetyt, hienoksi raastetut porkkanat, munat, siirappi, suola, valkopippuri ja muskotti.
  • Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Tasoita pinta tai tee kuvioita esim. lusikalla ja ripottele sille korppujauhetta ja halutessasi margariininokareita.
  • Kypsennä laatikkoa 175-200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Uuni- ja grilliruoat