Hae reseptiä

Pinaatti-punajuuri-munakasrulla

Annosmäärä
Ohje
  • 1 kg pinaatti, hienonnettu, pakaste
  • 2 kg maito, kevyt, 1,5 %
  • 2.6 kg kananmuna
  • 0.65 kg vehnäjauho, puolikarkea
  • 0.012 kg suola
  • 0.15 kg rypsiöljy
  • 0.5 kg sipuli, kuutio, tuore
  • 1 kg punajuuri, suikale, tuore
  • 1.2 kg porkkana, suikale, tuore
  • 0.8 kg palsternakka, suikale, tuore
  • 1.3 kg vesi
  • 0.1 kg maissitärkkelys
  • 0.4 kg sinihomejuusto, muru, 17 %
  • 0.005 kg rakuuna, kuivattu
  • 0.017 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l

Sekoita valutettu pinaatti, maito, kananmunat, vehnäjauho ja suola. Anna taikinan turvota vähintään 20 minuuttia.
Levitä taikina GN-vuokaan. Paista uunissa 180 asteessa n. 15 minuuttia.

Kuumenna öljy padassa.
Lisää sipuli, punajuuri, porkkana ja pasternakka ja vesi. Hauduta kypsäksi.

Suurusta maissitärkkelyksellä. Lisää juusto ja mausteet.
Levitä täyte paistetun munakkaan päälle ja rullaa kuten kääretorttu.
Leikkaa annospaloihin ja kuumenna rullaa hetki uunissa.

Vinkki: Tarjoa kala- tai liharuokien lisäkkeenä

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Sipulit