Hae reseptiä

Parsakaalia parhaimmillaan

Parsakaalia parhaimmillaan
Annosmäärä
Ohje
  • 750 g parsakaalia
  • 1 mieto chili
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3 cm:n pala tuoretta inkivääriä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl soijakastiketta
  • pinnalle pähkinöitä, manteleita tai auringonkukansiemeniä
  • Huuhtele pari parsakaalin kukintoa. Paloittele varsiosat ja irrottele nuput.
  • Hienonna tuore chili. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuori ja viipaloi inkivääri.
  • Kuumenna öljytilkka vokki- tai muurikkapannulla. Lisää chili, valkosipuli ja inkivääri sekä parsakaalin varret. Kuumenna kahdella lastalla nostellen muutaman minuutin ajan. Lisää parsakaalin nuput ja kuumenna nekin.
  • Mausta soijakastikkeella ja lisää pinnalle pähkinöitä tai siemeniä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kaalit, Lämpimät lisäkeruoat, Vegetaariset ohjeet