Parsakaalia parhaimmillaan
Annosmäärä
Ohje
- 750 g parsakaalia
- 1 mieto chili
- 1 valkosipulinkynsi
- 3 cm:n pala tuoretta inkivääriä
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 tl soijakastiketta
- pinnalle pähkinöitä, manteleita tai auringonkukansiemeniä
- Huuhtele pari parsakaalin kukintoa. Paloittele varsiosat ja irrottele nuput.
- Hienonna tuore chili. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuori ja viipaloi inkivääri.
- Kuumenna öljytilkka vokki- tai muurikkapannulla. Lisää chili, valkosipuli ja inkivääri sekä parsakaalin varret. Kuumenna kahdella lastalla nostellen muutaman minuutin ajan. Lisää parsakaalin nuput ja kuumenna nekin.
- Mausta soijakastikkeella ja lisää pinnalle pähkinöitä tai siemeniä.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka: