Hae reseptiä

Parsakaali-porkkanasalaatti

Parsakaali-porkkanasalaatti
Annosmäärä
Ohje
  • 450 g parsakaalin kukintoja
  • 4 porkkanaa
  • 0.5 dl sitruunamehua
  • 0.25 tl hienonnettua anista
  • suolaa
  • pippuria
  • ripaus sokeria
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • Keitä parsakaalin kukintoja vedessä tai höyryssä parin minuutin ajan. Huuhtele nuput kylmällä vedellä siivilässä, jotta kypsyminen pysähtyy. Valuta hyvin.
  • Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  • Yhdistä sitruunamehu, mausteet ja öljy ja valele porkkanasuikaleiden ja parsakaalin nuppujen päälle. Sekoita varovasti kahdella lusikalla nostellen. Anna salaatin vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoamista.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Kaalit, Kylmät lisäkeruoat, Vegetaariset ohjeet