Papu-fetajuustosalaatti
Annosmäärä
Ohje
- 0.15 kg rypsiöljy
- 0.7 kg sipuli, kuutio, tuore
- 3 kg peruna, kuutio, kypsä
- 2 kg papu, vihreä, pakaste
- 1 kg paprika, kuutio (2x2 cm), tuore
- 0.6 kg salaattijuusto, kuutio, suolavedessä, 10 %
- 0.008 kg timjami, kuivattu
- 0.008 kg basilika, kuivattu
Kuumenna öljy padassa.
Lisää sipuli ja peruna. Kuumenna hetki.
Lisää keitetyt pavut.
(Liota papuja yön yli. Kaada liotusvesi pois. Keitä papuja 45 min.)
Lisää vihreä papu, paprika ja salaattijuusto. Kuumenna.
Mausta.
Luokka:
Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vihanneshedelmät