Hae reseptiä

Papu-broilerikeitto

Annosmäärä
Ohje
  • 1 purjo(a)
  • 200 g taite- tai vahapapuja tai pakastettuja vihreitä papuja
  • 1 palsternakka tai porkkana
  • 250 g broilerisuikaleita
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl currya
  • 1 l kana- tai kasvislientä
  • 100 g pippurista tuorejuustoa
  • 0.5 dl persiljasilppua
  • Halkaise purjo, huuhdo ja leikkaa viipaleiksi. Leikkaa pavut noin 2 cm:n pituisiksi paloiksi ja palsternakka tai porkkana suikaleiksi.
  • Kuumenna öljytilkka paksupohjaiseen kattilaan ja mausta se currylla. Paista curry-öljyssä broilerisuikaleet. Lisää purjoviipaleet, paloitellut pavut ja juuressuikaleet ja sekoita niitä hetki kattilassa. Lisää liemi ja anna keiton kiehua 15 – 20 minuuttia miedolla lämmöllä kannen alla. Sekoita ja sulata joukkoon tuorejuusto. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita sekä juuri ennen tarjoilua persiljasilppu.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Broileri ja kalkkuna, Juurekset, Keitot, Palkokasvit, Sipulit