Papu-broilerikeitto
Annosmäärä
Ohje
- 1 purjo(a)
- 200 g taite- tai vahapapuja tai pakastettuja vihreitä papuja
- 1 palsternakka tai porkkana
- 250 g broilerisuikaleita
- 1 rkl öljyä
- 1 tl currya
- 1 l kana- tai kasvislientä
- 100 g pippurista tuorejuustoa
- 0.5 dl persiljasilppua
- Halkaise purjo, huuhdo ja leikkaa viipaleiksi. Leikkaa pavut noin 2 cm:n pituisiksi paloiksi ja palsternakka tai porkkana suikaleiksi.
- Kuumenna öljytilkka paksupohjaiseen kattilaan ja mausta se currylla. Paista curry-öljyssä broilerisuikaleet. Lisää purjoviipaleet, paloitellut pavut ja juuressuikaleet ja sekoita niitä hetki kattilassa. Lisää liemi ja anna keiton kiehua 15 – 20 minuuttia miedolla lämmöllä kannen alla. Sekoita ja sulata joukkoon tuorejuusto. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita sekä juuri ennen tarjoilua persiljasilppu.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Broileri ja kalkkuna, Juurekset, Keitot, Palkokasvit, Sipulit