Paprika-mangosalsa
Annosmäärä
Ohje
- 1 rkl fariinisokeria
- 2 keltaista paprikaa
- 2 tuoretta, kypsää mangoa
- 0.5 punainen chili
- 4 kevätsipulia
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl soijakastiketta
- 1.5 rkl seesamiöljyä
- 0.5 dl hienonnettua tuoretta korianteria
- ripaus suolaa
- Pilko pestyt paprikat, valutettu mango ja chili pieniksi kuutioiksi. Viipaloi kevätsipuli ohueksi. Sekoita keskenään loput ainekset ja lisää salsan sekaan.
- Anna maustua viileässä noin tunnin ajan ennen tarjoilua. Salsa sopii hyvin esim. paistetun kanan lisäkkeeksi.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Hedelmät, Salsat, tahnat ja vastaavat, Sipulit, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät