Hae reseptiä

Paprika-mangosalsa

Paprika-mangosalsa
Annosmäärä
Ohje
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 2 keltaista paprikaa
  • 2 tuoretta, kypsää mangoa
  • 0.5 punainen chili
  • 4 kevätsipulia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1.5 rkl seesamiöljyä
  • 0.5 dl hienonnettua tuoretta korianteria
  • ripaus suolaa
  • Pilko pestyt paprikat, valutettu mango ja chili pieniksi kuutioiksi. Viipaloi kevätsipuli ohueksi. Sekoita keskenään loput ainekset ja lisää salsan sekaan.
  • Anna maustua viileässä noin tunnin ajan ennen tarjoilua. Salsa sopii hyvin esim. paistetun kanan lisäkkeeksi.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Salsat, tahnat ja vastaavat, Sipulit, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät