Hae reseptiä

Paprika-fetaleipä

Paprika-fetaleipä
Annosmäärä
Ohje
  • 0.5 punaista paprikaa
  • 0.5 vihreää paprikaa
  • 6 dl vehnäjauhoa
  • 1 rkl leivinjauhetta
  • 2 munaa
  • 2.5 dl maitoa
  • 1 dl pullomargariinia
  • 75 g pehmeää fetajuustoa
  • ripaus oreganoa
  • 0.5 tl suolaa
  • Kuori ja paloittele paprikat pieniksi.
  • Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe.
  • Lisää loput aineksista ja kumoa taikina voideltuun, 1 litran vetoiseen leipävuokaan.
  • Paista 175 asteessa noin 50 – 60 minuuttia, kunnes sisus on kypsää.

Vinkki:
Voit valmistaa taikinasta myös 12 muffinia. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 175 asteessa noin 25 minuuttia.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Suolaiset leivonnaiset, Vihanneshedelmät