Paprika-fetaleipä
Annosmäärä
Ohje
- 0.5 punaista paprikaa
- 0.5 vihreää paprikaa
- 6 dl vehnäjauhoa
- 1 rkl leivinjauhetta
- 2 munaa
- 2.5 dl maitoa
- 1 dl pullomargariinia
- 75 g pehmeää fetajuustoa
- ripaus oreganoa
- 0.5 tl suolaa
- Kuori ja paloittele paprikat pieniksi.
- Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe.
- Lisää loput aineksista ja kumoa taikina voideltuun, 1 litran vetoiseen leipävuokaan.
- Paista 175 asteessa noin 50 – 60 minuuttia, kunnes sisus on kypsää.
Vinkki:
Voit valmistaa taikinasta myös 12 muffinia. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 175 asteessa noin 25 minuuttia.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Suolaiset leivonnaiset, Vihanneshedelmät