Palvimestarin parsakaalikeitto
Annosmäärä
Ohje
- 8 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 3 parsakaalia
- 1 sipuli
- 2 porkkanaa
- 1 valkosipulinkynttä
- 100 g sulatejuustoa
- 1 tl pippurisekoitusta
- 150 g palvikinkkua
- nippu persiljaa
- Leikkaa parsakaalit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna sipuli ja viipaloi porkkanat.
- Keitä kasviksia suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, sulatejuusto ja pippuriseos.
- Anna keiton kiehua vielä viisi minuuttia.
- Lisää kuutioitu tai suikaloitu palvikinkku. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
- Koristele keitto hienonnetulla persiljalla.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka: