Hae reseptiä

Palvimestarin parsakaalikeitto

Annosmäärä
Ohje
  • 8 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 3 parsakaalia
  • 1 sipuli
  • 2 porkkanaa
  • 1 valkosipulinkynttä
  • 100 g sulatejuustoa
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • 150 g palvikinkkua
  • nippu persiljaa
  • Leikkaa parsakaalit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna sipuli ja viipaloi porkkanat.
  • Keitä kasviksia suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, sulatejuusto ja pippuriseos.
  • Anna keiton kiehua vielä viisi minuuttia.
  • Lisää kuutioitu tai suikaloitu palvikinkku. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
  • Koristele keitto hienonnetulla persiljalla.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kaalit, Keitot