Hae reseptiä

Omena-sipulimarmeladi

Annosmäärä
Ohje
  • 600 g omenakuutioita
  • 400 g sipuli- tai punasipulikuutioita
  • 1 dl valkoviiniä tai vettä
  • 2 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 pkt hillo-marmeladisokeria
  • Pane omena- ja sipulikuutiot, neste, sitruunan mehu ja kuoriraaste kattilaan.
  • Keitä 10 – 15 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
  • Sekoita hillo-marmeladisokeri joukkoon, kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3 – 5 minuuttia. Jäähdytä noin 15 minuuttia, sekoita välillä. Kuori vaahto pinnalta tarvittaessa.
  • Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.
  • Tarjoa liharuokien tai riista- tai maksapateen kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Kylmät lisäkeruoat, Säilöntäohjeet, Sipulit, Vegetaariset ohjeet